DöNER CORNER VEENENDAAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Corner Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 19:53 Prima
15 jun 2024 om 21:55 Prima!
15 jun 2024 om 21:22 De kip waa heerlijk, de turkse puzza ook. De friet was echt slecht, leek nergens op. Saus zou in grotere potjes verpakt mogen worden zo creëer je wel veel afval. Zou zeker de kip doner opnieuw bestellen!
15 jun 2024 om 20:46 Gewoon goed zoals altijd!
15 jun 2024 om 8:56 Op afgesproken tijd geleverd Wederom super lekker
14 jun 2024 om 16:14 Food was left in the corridor without anyone ringing the door, when took the food it was cold, so disgusting! :(
13 jun 2024 om 22:10 Goed en snel bezorgd. Alleen frietjes mogen wel zout op. Was zoutloos
13 jun 2024 om 10:17 Ik had een kapsalon, frietje en een blikje drinken besteld. Frietje waren ze vergeten. Ik probeer te bellen, maar ze nemen niet op. Ze zijn erg slecht bereikbaar.
12 jun 2024 om 6:22 best kapsalon in veenendaal
10 jun 2024 om 0:39 er staat een stukje voor opmerkingen als je wat wilt veranderen aan je bestelling. ik ben allergisch voor ui en tomaat, ik heb hierbij aan gegeven dat ik dit niet op mijn turksepizza wil hebben. zijn ook niet te bereiken op tel. dit is al de 3e keer.
9 jun 2024 om 22:15 Altijd heel erg lekker eten en goed optijd! Bestellen altijd hier onze kapsalon! Smullen!
9 jun 2024 om 21:33 Ruimschoots op tijd en het eten was nog warm genoeg.